De app Aerodocs helpt je bij het beheren van je digitale documenten. Lees hier de review van Aerodocs.

Dennis Gandasoebrata

aerodocs 2

Je kent het mogelijk: per e-mail ontvangen digitale tickets, die niet te vinden zijn wanneer je ze moet tonen. Bijvoorbeeld bij de ingang van een theater, terwijl er geen mobiele dekking is en je het toegangsbewijs niet kan downloaden. Of op een vliegveld vooraan de rij, voordat je moet instappen. Voor Android is er Aerodocs. Deze app helpt je bij het beheren van je documenten.

Je kunt meerdere mappen maken en deze snel toegankelijk maken op basis van labels. Je kunt aan elke map meerdere labels toekennen Zo kun je bijvoorbeeld een map maken met verzekeringsbewijzen, identiteitspapieren en screenshots van handige documenten. Bovendien kent de app een Secure Vault. Deze digitale kluis kan gevoelige documenten bevatten. Ook kent de app een sectie waarin je takenlijstjes kunt maken, handig als je bijvoorbeeld met vakantie gaat en snel een koffer moet inpakken.

De app biedt ondersteuning voor cloudopslag via Google, zodat je je documenten op meerdere apparaten kunt benaderen. Je mag de app gratis gebruiken, maar bij intensief gebruik kun je je al gauw aan de advertenties storen. Deze verdwijnen bij aanschaf van de betaalde variant. Je krijgt standaard 500 MB opslagruimte, als je gebruik wilt maken van de cloudopslag van Aerodocs.

Aerodocs  (https://aerodocs.app)

 

 

4 sterren

 

Prijs: gratis (bevat in-app aankopen)
Systeemeisen: Android 6.0+
Taal: Engels