Grote kans dat je gebruikmaakt van je iPhone of iPad voor het bijhouden van taken en herinneringen.

Dennis Gandasoebrata

liveminder intro

De makers van LiveMinder integreren hun functionaliteit met de ingebouwde app Herinneringen van Apple en maken de herinneringen op verschillende locaties op je telefoon of tablet toegankelijk. De makers richten zich hierbij op twee locaties: het vergrendelscherm en het Dynamic Island. Dat eerste zorgt ervoor dat je taken kunt beheren direct vanuit het vergrendelscherm. Dankzij de integratie met het Dynamic Island, kun je de herinneringen bovendien op elk moment beheren, ongeacht de app waarmee je op dat moment werkt.

Ook hebben de makers AI-onderdelen in de app geïntegreerd. Dit betekent dat je takenlijstje en overzichten van herinneringen kunt laten maken via ChatGPT, dat is ingebouwd. De functie is in de praktijk een leuke extra voor wie geen inspiratie heeft, maar handmatige invoer gaat sneller. Om terugkerende taken te automatiseren, kun je gebruik maken van Siri Shortcuts.

Via het hoofdvenster van LiveMinder zie je de verschillende takenlijsten. Ook zie je bovenin het venster hoeveel taken voor vandaag op de planning staan en heb je onder meer de mogelijkheid om het programma aan te passen. Zo kun je het uiterlijk van de herinneringen naar je hand zetten. Je kiest daarbij een eigen kleurenset en thema.

 

LiveMinder  (https://liveminder.vibin.llc/)

 

 

4 sterren

 

Prijs: gratis (bevat in-app aankopen)
Systeemeisen: iOS 11.0+
Taal: Engels