Het principe van deze telg uit de populaire Angry Birds-reeks is onveranderd. Lanceer met een katapult boze vogels en probeer op die manier uitdagende puzzels op te lossen.

Maikel DIjkhuizen

De kunst is om de fladderaars met precies genoeg kracht in de juiste richting te werpen. Gooi zo onder meer hoge torens omver en vernietig andere obstakels die in de weg staan. Op die manier bevrijd je groene biggetjes.
Moeilijk is het niet. Veeg op het scherm om het elastiek van de katapult naar achteren te trekken. Zodra je het scherm loslaat, wordt de vogel gelanceerd.
De app begint met duidelijke instructies, waarbij je aan de hand van hulplijnen eerst even kunt oefenen. Voor elke puzzel kun je een bepaald aantal vogels gebruiken. Zijn ze op, dan verlies je het spel. Je kunt het level dan overigens wel opnieuw proberen.

Angry Birds Journey 2

Angry Birds Journey is met zijn speelse objecten en felle kleuren aantrekkelijk vormgegeven. De talloze korte levels maken dit spelletje erg laagdrempelig. Je hoort continu rustgevende achtergrondmuziek, maar die zet je in de instellingen eventueel uit.

Deze app kun je alleen in landschapsmodus spelen. Een pluspunt is dat er nergens reclame opduikt.PCA sterren 4 5 331

Angry Birds Journey

4 en half sterren

 


Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 7.0+, iOS 13.0+
Taal: Engels