De makers van Retro Highway lieten zich door de motorspellen van vroegere arcadehallen inspireren. Om die reden ogen de beelden ietwat blokkerig, maar dat heeft juist zijn charme.

Maikel DIjkhuizen


De bedoeling is dat je als motorbestuurder zonder kleerscheuren de juiste route aflegt. Houd hierbij rekening met (tegemoetkomende) voertuigen.
Er verschijnt eerst een Engelstalige uitleg. Gebruik de pijltjes om te sturen. Verder tik je desgewenst op de boostknop om tijdelijk je snelheid te verhogen. Gasgeven gaat vanzelf. Hoe meer stunts je onderweg doet, hoe vaker je de boostfunctie kunt gebruiken. Daarnaast is het de kunst om zoveel mogelijk munten te verzamelen. Als je goed presteert, speel je op den duur nieuwe motoren en levels vrij.

Retro Highway 2

Dit racespel is vanwege de hoge snelheid erg leuk om te spelen. Vooral met de boostmodus is het een hele uitdaging om auto’s en vrachtwagens te ontwijken. Wanneer je ten val komt, eindigt het spel. Je ziet na afloop meteen hoeveel meters je hebt afgelegd. Aan jou de taak om je record te verbeteren. Houd er rekening mee dat je Retro Highway alleen in landschapsmodus kunt spelen.

Na elke speelbeurt verschijnt er een reclamevideo. Vind je dat storend, dan verberg je deze advertenties na betaling van een klein bedrag.PCA sterren 5 331

Retro Highway

5 sterren

 


Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 6.0+, iOS 12.0+
Taal: Engels