Speel met Solitaire Resort / Solitaire: kaartspellen Patience in een aantrekkelijke omgeving

Maikel DIjkhuizen

Solitaire Resort 2

Dit virtuele kaartspel van ontwikkelstudio Happibits hanteert twee verschillende namen. Bezitters van een iPhone of iPad installeren de app Solitaire Resort, terwijl Android-gebruikers in de Play Store speuren naar Solitaire: kaartspellen. Speel hiermee Patience in een aantrekkelijke omgeving.

In tegenstelling tot het traditionele kaartspel is er een achterliggende verhaallijn. Het doel is om een achterstallig hotel te renoveren tot een paradijselijke vakantiebestemming. Na ieder opgelost spel verdien je geld. Knap daarmee het resort op. Een pluspunt is dat beginners met de één kaartmodus kunnen starten. Het streven is om kaarten van Aas naar Heer te rangschikken. Veeg elke kaart naar de gewenste stapel en houd hierbij rekening met de juiste kleur. Tik op de juiste kaart om die direct op een van de vier stapels te leggen.

Heb je al ervaring met Patience, dan switch je vrijblijvend naar een modus met drie kaarten. Verder houdt deze vrolijk vormgegeven app rekening met zowel links- als rechtshandige spelers. De toepassing start met een Nederlandstalige uitleg, waarna je direct begint met spelen. Weet je de volgende stap niet? Tik op het lampje om een hint te tonen.

.

PCA sterren 5 330


Solitaire Resort / Solitaire: kaartspellen

5 sterren

 


Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 6.0+, iOS 11.0+
Taal: Nederlands