Om GPT-3 en verwante ontwikkelingen rond kunstmatige intelligentie (AI) kun je inmiddels niet meer heen. Copyist is een app die hierop slim inspeelt.

Dennis Gandasoebrata

copyist 2

Om GPT-3 en verwante ontwikkelingen rond kunstmatige intelligentie (AI) kun je inmiddels niet meer heen. Copyist is een app die hierop slim inspeelt. Met deze app kun je teksten schrijven met behulp van AI. Je kunt allerhande teksten maken, zoals een persbericht, nieuwsbrief of zelfs een nieuwe bedrijfsnaam. De app is geschikt voor wie al wat verder is op het gebied van AI.

Om het overzichtelijk te houden, maakt de app gebruik van categorieën. Je kunt ervoor kiezen om alle secties te tonen, maar voor een beter overzicht kies je voor subsecties. Zo vinden we hulp voor het maken van blogartikelen en postings voor sociale media. Veel aandacht is er voor gebruikers die teksten nodig hebben op het gebied van advertenties en marketing. Zo kun je teksten maken om een nieuw product te introduceren. Ook kun je de app goed inzetten voor het opzetten van mailings. Tot slot is er een relatief groot aanbod van hulpjes voor het opzetten van video’s. Denk hierbij aan het maken van videobeschrijvingen, het verzinnen van een passende introductie voor een video of het maken van een videosamenvatting.

 

Copyist (via Google Play)

 

3 sterren

 

Prijs: gratis
Systeemeisen: Android
Taal: Engels