Behoefte aan het structureren van een grote verzameling bookmarks op je Android-toestel? Het gratis My Link Manager biedt hierbij de helpende hand.

Dennis Gandasoebrata

mylinkmanager 2

Behoefte aan het structureren van een grote verzameling bookmarks op je Android-toestel? Het gratis My Link Manager biedt hierbij de helpende hand. Met de app kun je bookmarks opslaan en organiseren. Ook kun je er een back-up van maken. De app komt vooral van pas als je gebruikmaakt van meerdere (mobiele) browsers en in elke app over de meest recente lijst wilt beschikken.

Je kunt de back-up van de favorietenlijst ook gebruiken om relatief snel een nieuwe telefoon in gebruik te nemen. Voor een snelle start kun je gebruikmaken van de importeerfunctie, waarmee je bestaande lijsten, afkomstig van bijvoorbeeld een browser, kunt inladen. Hierbij worden HTML- en JSON-bestandsindelingen ondersteund. Je kunt de lijsten van My Link Manager op elk gewenst moment ook weer exporteren naar een HTML-bestand. Om de omgeving meer naar je hand te zetten en de verschillende links sneller te herkennen, kun je de mappen voorzien van een eigen label en pictogram. In het instellingenvenster vinden we enkele opties om de gebruikersomgeving naar je hand te zetten, bijvoorbeeld de grootte van schermelementen en het verbergen van onderdelen die je niet gebruikt.

 

My Link Manager (via Google Play)

 

3 sterren

 

Prijs: gratis (bevat in-app aankopen)
Systeemeisen: Android (verschilt per apparaat)
Taal: Engels