De ACT Power Strip Cubes zijn modieuze en handige kubussen met drie 230V-uitgangen en meerdere 5V usb-aansluitingen voor het opladen van telefoons, tablet etc.

Aad Munsterman en Rob Coenraads


ac2415 detail2 2

De powerkubus is een compact apparaat, heeft een robuust en modern uiterlijk met afgeronde hoeken en is leverbaar in diverse modellen met verschillende configuraties. De 230V-aansluitingen hebben een kinderbeveiliging.

Bij de modellen met drie usb-a-laadaansluitingen kan totaal tot 2,4A worden afgenomen, waarmee de laadcapaciteit overeenkomt met 12W. De AC2400 is in zwart uitgevoerd, de AC2405 in wit en beiden hebben een snoer van 1,5 meter en een verlichte schakelaar. De witte AC2410 heeft een snoer van 3 meter, terwijl de uitgebreide witte AC2415 is uitgerust met twee usb-a- en twee usb-c-aansluitingen met in totaal 3,4A / 17W.

Er wordt een plakker meegeleverd om het blok te verankeren aan een tafel of bureau. Handig is dat alles met één verlichte knop uitgeschakeld kan worden en dus bijdraagt om het energieverbruik te minimaliseren.

   25% korting op de ACT Power Strip Cubes   

Als HCC-lid krijg je 25% korting
en je betaalt geen verzendkosten.

Ga naar de pagina HCC-ledenvoordeel

 


Product
: ACT Power Strip Cube

4 sterren


Adviesprijs: 
vanaf € 25,50

Pluspunten:
* compact en robuust
* multifunctioneel

Minpunten:
* laadstromen zijn beperkt