Het doel van het fraaie strategiespel The Ants: Underground Kingdom is simpel. Bouw de ideale mierenhoop en verdedig de kolonie tegen vijanden, zoals schorpioenen en spinnen.

Maikel DIjkhuizen

The Ants Underground Kingdom 2


De app begint met een filmpje van de koningin. Zodra ze een plek voor haar nest heeft gevonden, begint het spel. De eerste werkmieren verschijnen in het nest, waardoor de ruimte al gauw te krap wordt. Aan jou de taak om tunnels te graven. Tik hiervoor op het groene pictogram. Houd er rekening mee dat je tijdens de graafwerkzaamheden op vijanden kunt stuiten. De bedoeling is om een zo groot mogelijke mierenkolonie te creëren. Voeg hiervoor meerdere nesten werkmieren toe en regel voldoende voedsel. Naast kwantiteit speelt ook de kwaliteit van de mierenhoop een cruciale rol. Met de ontwikkeling van leiders verhoog je de weerbaarheid van het insectenleger. Ga verder desgewenst samenwerkingen aan met andere kolonies.

The Ants: Underground Kingdom neemt nieuwe spelers op sleeptouw, zodat je binnen mum van tijd een grote groep mieren leidt. De gebruikersomgeving bevat veel kleine elementen. Speel dit Engelstalige strategiespel daarom bij voorkeur op een tablet. Reserveer voldoende tijd om aan deze uitgebreide app te wennen.

.

PCA sterren 4 5 328

The Ants: Underground Kingdom

4 en half sterren

 


Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 4.4+, iOS 11.0+
Taal: Engels