Van Nederlandse bodem komt iBilly. De app helpt je bij het beheren van je financiën, het maken van budgetten en het opzetten van spaardoelen.

Dennis Gandasoebrata


ibilly 2

Je kunt een administratie opzetten voor jezelf, maar ook een voor het gezin en deze delen met anderen. Bovendien vinden we in iBilly de mogelijkheid om belangrijke papieren, zoals garantiebewijzen en verzekeringspapieren, en bonnetjes te digitaliseren. De makers voorzien verder in een koppeling met je bankrekening, zodat je een groot deel van de gegevens niet handmatig hoeft op te geven.

Van de app, die beschikbaar is voor iOS en Android, is ook een webversie beschikbaar. Handig, omdat je zo niet meer gebonden bent aan het gebruik van een telefoon. De app onderscheidt zich hiermee van veel van de andere concurrenten.
De makers hanteren een abonnementsmodel. Er is een gratis versie beschikbaar, waaraan je maximaal 1 rekening kunt koppelen. Ook kun je met deze versie één spaardoel opstellen. Het abonnement – dat je per maand of per jaar kunt afsluiten – heeft geen limiet voor het aantal gekoppelde rekeningen. Ook kun je hier ongelimiteerd spaardoelen opstellen.

Het is jammer dat je bij de kosteloze variant moet kiezen tussen ofwel gebruik van de app ofwel gebruik van de webvariant.

 PCA sterren 4 5 328

iBilly (www.ibilly.co/nl)

 

4 en half sterren

 

Prijs: gratis (abonnementen beschikbaar)
Systeemeisen: Android varieert per apparaat, iOS 12.0 en hoger
Taal:Nederlands, Engels