Met Bencompare kun je je kosten op onder meer energiegebied bijhouden.

Dennis Gandasoebrata


bencompare 2

De app komt van de makers achter onder meer Bellen.com en Gaslicht.com. Bencompare maakt gebruik van een dashboard, waarin zoveel mogelijk financiële gegevens worden getoond. Zo zie je onder meer wanneer je abonnement of contract afloopt en krijg je hiervan een melding. Er is een aparte sectie gereserveerd met tips en ‘voorgestelde acties’, zoals het overstappen naar een andere aanbieder. Binnen de app kun je een groot deel van de vergelijkingen maken.

De app maakt gebruik van verschillende tabbladen. Op het eerdergenoemde dashboard vind je alle kerngegevens per maand. Er is een aparte tab met ruimte voor contracten. Deze kun je digitaliseren (bijvoorbeeld door een foto te nemen) of als pdf te uploaden. Op het gebied van vergelijkingen kun je contracten binnen verschillende domeinen met elkaar vergelijken, denk aan autoverzekeringen, energieaanbieders en zorgverzekeraars. Op het gebied van energie ondersteunt de app het koppelen van een slimme meter, zodat je je energieverbruik in de gaten kunt houden.

Prettig is dat je meerdere huizen (of huishoudens) in de app kunt bijhouden. Via het dashboard zie je welke huizen aan de app zijn gekoppeld.

 

Bencompare (www.bencompare.com)

3 sterren

 

Prijs: gratis 
Systeemeisen: Android varieert per apparaat, iOS 11.0 en hoger
Taal: Nederlands, Engels