Het doel van 2248 - Number Puzzle Games is eenvoudig. Je dient namelijk dezelfde getallen te verbinden.

Maikel DIjkhuizen

2248 Number Puzzle Games 2

Het speelveld bestaat uit een wirwar van cijfers in gekleurde blokjes. Probeer met een enkele veegbeweging zoveel gelijke nummers met elkaar te combineren. Vaak veeg je hiervoor een rechte lijn, maar je kunt ook bochtjes maken. Spelers met een groot aanraakscherm zijn hierbij in het voordeel. Hoe meer getallen je verbindt, hoe meer punten je scoort. Je mag hierbij ook rekensommen maken. Heb je bijvoorbeeld twee tweeën onderling verbonden, dan beweeg je de vinger naar een vier.

De app neemt nieuwe spelers met een korte introductie op sleeptouw. Vanwege het simpele spelconcept weet je vervolgens meteen hoe dit populaire puzzelspelletje werkt. Zit er ergens op het speelbord een getal in de weg? Tik in dat geval op de hamer en wijs vervolgens het desbetreffende blokje aan om het te verwijderen. Hiervoor heb je wel voldoende tegoed nodig.

2248 - Number Puzzle is een leuk spel met een speels uiterlijk. Jammer genoeg staat er onderin wel permanent een banner in beeld. Bovendien komen er tijdens het spelen ook regelmatig reclamefilmpjes tevoorschijn. Betaal enkele euro’s om deze advertenties te verbergen.

2248 - Number Puzzle Games

4 sterren

 


Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 5.0+, iOS 12.5+
Taal: Engels