Nieuwe apps kunnen ook van pas komen tijdens het serieuzer (kantoor)werk. Goed voorbeeld hiervan is Feeting.

Dennis Gandasoebrata


latexcards 2

De makers proberen met Feeting wat meer pit te krijgen in het kantoorwerk, door je te stimuleren om veranderingen voortaan niet meer zittend te doen, maar terwijl je in beweging bent. Zelf duiden ze het graag aan als walking meeting platform en menen de makers dat je tot 30% effici├źnter vergadert terwijl je wandelt.

De app houdt bij hoeveel je in beweging bent tijdens de vergaderingen. Zo wordt het aantal gelopen kilometers bijgehouden, evenals het aantal stappen en minuten dat je hieraan hebt besteed. Je nodigt mensen uit via Microsoft Outlook of Google Calendar. Tijdens de eigenlijke vergadering worden de discussies opgenomen en krijgt elke deelnemer na afloop het audiobestand met de vergadering. De app houdt ook gezamenlijke statistieken bij. Zo kunnen de stappen bij elkaar worden opgeteld en wordt een overzicht van de gezamenlijke afstand getoond.

Je mag de app gratis gebruiken. Die versie heeft een limiet van 40 minuten per meeting. Wil je langer vergaderen, dan kun je een betaald abonnement afnemen voor een kleine 50 euro per jaar. Interessant is de mogelijkheid om een geschreven tekst te maken van de gesproken vergadering, maar deze functionaliteit beperkt zich vooralsnog tot Engelstalige vergaderingen.


Product: Feeting (www.feeting.app)3 en half sterren

Prijs: gratis (bevat in-app aankopenatis
Systeemeisen: Android varieert per apparaat, iOS 12.0 en hoger
Taal: Engels