De bedoeling van I Love Hue Too is eenvoudig. Er verschijnt een puzzel waarop de vierkantjes op kleur zijn gesorteerd.

Maikel DIjkhuizen

I Love Hue Too 2


Kijk daar goed naar, want na enkele tellen husselt de app alle gekleurde tegels door elkaar. Aan jou de taak om ze correct te rangschikken. Overigens is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan, want het is best lastig om de kleurtinten op volgorde te zetten. Gelukkig staan sommige mozaïekjes al op de juiste plek. Gebruik die als richtpunt.

I Love Hue Too bevat meer dan 1200 puzzels, zodat spelers zich urenlang met deze fraaie app kunnen vermaken. De Engelstalige gebruikersomgeving is overzichtelijk en heeft een chique uitstraling. In tegenstelling tot veel hedendaagse spelletjes is het niet nodig om je door allerlei opties te worstelen. Open de app en begin vrijwel direct met spelen. Tik in het hoofdmenu op Begin the dream en doorloop een korte introductie. Je veegt de vierkantjes vervolgens naar de juiste plek in het kleurenspectrum. Kom je er niet uit, dan vraag je om een hint.

Tijdens het oplossen van puzzels hoor je rustgevende achtergrondmuziek, maar die schakel je in de instellingen desgewenst uit. Helaas komen er geregeld advertenties tevoorschijn. Verberg tegen betaling eventueel alle reclame. Voor Android en iOS betaal je hiervoor respectievelijk 5,99 en 4,99 euro.

PCA sterren 4 5 325I Love Hue Too

4 en half sterren 


Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 5.1+, iOS 11.0+
Taal: Engels