Als je weleens in het plaatselijke (sport) café of buurthuis een potje poolbiljart speelt, gebruik je hiervoor een rechthoekige tafel. Met de app Pool Trickshots stuit je ook op andere tafelvormen. 

Maikel DIjkhuizen

Pool Trickshots 2

Er zijn meer dan 480 levels! Zodra je de app de eerste keer opent, verschijnen er Engelstalige spelinstructies. Je leert om gericht te stoten. Bepaal met twee schuifbalken de richting en stootkracht. Je gebruikt hiervoor twee duimen. In de eerste levels voer je eenvoudige opdrachten uit, zodat je aan de bediening kunt wennen. Handig is dat je via hulplijnen kunt zien in welke richting je de biljartballen stoot. Hoe verder je komt, hoe meer ballen erbij komen. 

Op den duur verschijnen er biljarttafels in bijzondere vormen met tientallen biljartballen. Houd er rekening mee dat je maar een beperkt aantal keren mag stoten om het level te voltooien. Probeer steeds betere biljartkeus vrij te spelen, zodat je de levels gemakkelijk kunt uitspelen. Met een betere keu geef je bijvoorbeeld meer effect aan een bal. 

Pool Trickshots daagt je voortdurend uit, waardoor deze app leuk is om een lange periode te spelen. De prettige bediening, duidelijke vormgeving en realistische geluiden dragen bij aan een hoog speelplezier. Een minpunt is dat er soms een reclamefilmpje opduikt.

PCA sterren 4 5 322

Pool Trickshots

4 en half sterren 

Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 4.4, iOS 10.0
Taal: Engels