Albert Heijn is een samenwerking aangegaan met het FoodFirst Network en brengt de vernieuwde versie uit van de app FoodFirst Leefstijlcoach.

Dennis Gandasoebrata

 

foodfirst 2Deze app helpt op het gebied van gezond leven en het veranderen van leefstijl. De makers hebben hiervoor samengewerkt met verschillende experts. Via een intake maakt de app een inschatting van de huidige situatie. Zo geef je in de app aan waarom je bijvoorbeeld gezonder wilt leven. Ook kun je aangeven op welke manier je de verandering wilt doorvoeren, bijvoorbeeld door bewuster om te gaan met suiker, meer groenten te eten of je te wagen aan gezonder drankjes. 

De app werkt op basis van challenges: kleine programma’s die je helpen bij het veranderen van gedrag. De makers geven aan dat er regelmatig nieuwe uitdagingen aan het programma worden toegevoegd. De app maakt gebruik van een combinatie van video’s en geschreven content. De uitdagingen wisselen elkaar af in lengte: zo zijn er korte challenges en challenges die verspreid zijn over meerdere weken.FoodFirst, landing.foodfirstnetwork.nl

3 en half sterren 

Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 9.0, iOS 12.0
Taal: Nederlands