Flitsmeister gaat al een tijdje mee, maar de makers hebben onlangs de betaalde versie vernieuwd.

Dennis Gandasoebrata

 

flitsmeister 2De Pro-versie maakt deel uit van het Flitsmeister-abonnement. Je kunt de Pro-versie zeven dagen proberen, daarna betaal je maandelijks € 1,49. Het abonnement is hiermee duurder geworden: oorspronkelijk betaalde je voor het abonnement jaarlijks € 8,99. Voor de nieuwe tariefstructuur krijg je wel een aantal nieuwe functies. 

De Pro-versie biedt uiteraard een aantal extra’s die de gratis variant niet kent. Een belangrijke vernieuwing is de Focusmodus. Hier wordt zoveel mogelijk (overbodige) informatie tijdens het rijden achterwege gelaten. De modus toont onder meer de snelheid en maximale snelheid, en eventuele route-instructies.

Verder biedt de Pro-versie nog een aantal andere extra’s. Heb je een boete gekregen en wil je hiertegen bezwaar maken, dan kun je dat doen via de app. Ook biedt de Pro-versie een aantal extra app-pictogrammen, waarmee je Flitsmeister verder kunt personaliseren. Handig is de flitsgeschiedenis: deze geeft aan waar er in het verleden is gecontroleerd, zodat je ook achteraf kunt controleren of je wellicht op de bon bent geslingerd.



Flitsmeister Pro, www.flitsmeister.nl/pro

4 sterren 

Prijs: maandelijks € 1,49
Systeemeisen: Android varieert per apparaat, iOS 11.0
Taal: Nederlands, Engels