Tegenwoordig hebben veel woningen slimme lampen. Een compleet product is de Xiaomi Mi Smart LED Plafondlamp 450, waarvan je hier de review vindt.

In elke woning vind je tegenwoordig wel een slimme lamp, net zoals veel woningen over een slimme thermostaat of videodeurbel beschikken. Slimme lampen zijn er in allerlei soorten en maten: zo kun je alleen een peertje kopen, maar ook complete lampen als de Xiaomi Mi Smart LED Plafondlamp 450, waarvan je hier de review vindt.

Mi Smart LED Plafondlamp 450
De Mi Smart LED Ceiling Light Pro (Xiaomi XM200045 Smart Light) is een fijne en makkelijke bedienbare plafondlamp die zeker helder genoeg is om een (middel)grote kamer met voldoende licht te verlichten. Hij heeft een uitgebreid kleurenspectrum: zo kun je kiezen van warm wit ((2700-6000K) of oranje licht, net waar je zin in hebt. Bovendien kun je via je smartphone met de handige Mi Home-app lichtscènes vooraf instellen, zoals maanlicht en zonlicht. Ook reageert hij op spraakassistenten. Verder is hij traploos dimbaar tussen 50 en 3.100 lumen en maakt de Timerfunctie tijdgestuurd in- en uitschakelen mogelijk.
Tel daar de het lage stroomverbruik van slechts 45 watt en de levensduur van liefst 25.000 uur bij op, en je maakt met de Xiaomi Mi Smart LED Plafondlamp 450 een prima keuze.

Prijs en beschikbaarheid
De Xiaomi Mi Smart LED Plafondlamp 450 is onder andere verkrijgbaar bij reichelt elektronik met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

XIAOMI XM200045 product