De makers van Calls Blacklist hebben een zuinige en compacte no-nonsense app gebouwd, die zich puur richt op het blokkeren van oproepen en berichten. .

 

Dennis Gandasoebrata

callsblacklist 2

 

Wanneer je een oproep ontvangt van een ongewenst nummer (of een nummer dat op de zwarte lijst staat), wordt die onderdrukt en word je niet gestoord. Ditzelfde geldt voor binnenkomende sms-berichten. Je kunt de geschiedenis van de oproepen en berichten wel altijd terugzien in een lijst en achteraf alsnog reageren. 

Heb je helemaal geen behoefte aan binnenkomende berichten en oproepen, dan kun je alle inkomende berichten en belletjes blokkeren. Je bepaalt zelf op welke manier je op de hoogte wordt gebracht van geblokkeerde berichten, bijvoorbeeld via een systeemmelding. 

Verder bevat de app een planner, waarmee je tijdstippen kunt opgeven waarop je niet bereikbaar wilt zijn. Bij het zelf samenstellen van een blokkeerlijst kun je telefoonnummers op verschillende manieren toevoegen: vanuit de telefoongeschiedenis, de lijst met contactpersonen, ontvangen sms’jes of handmatig.

 

Calls Blacklist vlmob.com

4 sterren 

Prijs: gratis
Systeemeisen: Android
Taal: Engels