Speel met Solitaire Grand Harvest traditionele kaartspellen in een aantrekkelijke spelomgeving.

Maikel Dijkhuizen

Solitaire Grand Harvest 2

Het resultaat van de spelletjes is van invloed op het wel en wee van een boerderij. De bedoeling is om verschillende kaartpuzzels op te lossen, waarna je vervolgens werkzaamheden op de boerderij uitvoert. Denk aan het planten van zaden, binnen halen van de oogst en verzorgen van de dieren. Probeer de kaarten in de juiste volgorde aan te tikken om ze van het speelbord te spelen. De eerste levels zijn nog eenvoudig, maar de makers schroeven de moeilijkheidsgraad al gauw op. Als achtergrondmuziek hoor je fluitende vogels. Die schakel je in de instellingen desgewenst uit.

Een minpunt is dat je voor de voortgang van dit spel voldoende credits nodig hebt. Die krijg je door bijvoorbeeld een dag te wachten of door ze aan te schaffen. Als je Solitaire Grand Harvest zonder kosten wilt uitspelen, vereist dat behoorlijk wat geduld.

Wanneer je nog niet eerder Solitaire-puzzels hebt gespeeld, duurt het wellicht even voordat je de werking doorhebt. Gelukkig kun je de spelinstructies binnen de instellingen nalezen - wel in het Engels. Verder komen er geregeld suggesties voor in-app-aankopen voorbij.

Pluspunten zijn de aantrekkelijke vormgeving en het overzichtelijke menu.


Solitaire Grand Harvest

4 sterren 

Prijs: Gratis 
Systeemeisen: Android 4.1, iOS 10.2
Taal: Engels