Golf Blitz bevat heel wat uitdagende banen.

Maikel Dijkhuizen

Golf Blitz

Je dient het balletje met zo weinig mogelijk slagen in de hole te krijgen. Dat klinkt eenvoudig, maar het vereist behoorlijk wat precisie en creativiteit om het balletje in de juiste richting te slaan.

Zodra je de app voor de eerste keer opstart, volg je eerst een korte training. De bedoeling is dat je met een enkele veegbeweging de kracht en richting bepaalt, waarna je het scherm loslaat. Aan de hand van het boogje schat je in waar het golfballetje ongeveer terechtkomt. Oefening baart kunst, want nieuwe spelers ervaren al snel het juiste balgevoel. Gebruik diverse hulpmiddelen om verder of harder te slaan. Neem het op tegen online tegenstanders en probeer als eerste de hole te bereiken.

De speels aangeklede golfbanen zitten vol met hindernissen, zoals water, hoogteverschillen, hellingen en bewegende objecten. De levels ogen vanwege de smalle doorgangen geregeld als een knikkerbaan.

Een nadeel is dat slechts een deel van de baan in beeld verschijnt, waardoor gebruikers niet op voorhand de effici├źntste route kunnen bepalen. Verken voor de eerste slag daarom eerst de volledige baan door even met je vinger te vegen.

Het hoofdmenu is vanwege alle opties wat aan de drukke kant. Gelukkig zijn er nergens advertenties te zien.

PCA sterren 4 5 319


Golf Blitz

4 en half sterren 

Prijs: Gratis 
Systeemeisen: Android 5.0, iOS 9.3
Taal: Engels