Met de VOCOlinc VH1 Mistflow-luchtbevochtiger verdamp je via ultrasoon geluid genoeg water om kamers tot 40 m2 een prettig binnenklimaat te geven.

 

Aad Munsterman, Arno Beuken, Bert van Dijk en Rob Coenraads

vocolinc 2Een te lage luchtvochtigheid veroorzaakt hoofdpijn en een droge huid. Een goede luchtvochtigheid kan volgens de RIVM-website ook helpen om de kans op verspreiding van COVID-19 te verkleinen. Een mooie extra mogelijkheid is het verspreiden van een lekkere geur in je kamer. 

Via Alexa, Google Assistent en HomeKit kun je het apparaat met je stem bedienen. Bij Apple’s HomeKit is de luchtbevochtiger met een bewegingssensor automatisch in te schakelen. Met je iPhone is tevens bediening op afstand mogelijk als je thuis nog een Apple TV of iPad hebt staan, die dan als hub optreedt. De VOCOlinc-app biedt diverse extra mogelijkheden zoals een timer en vaste schakeltijden. 

Voor bediening zonder smartphone gebruik je gewoon de twee knoppen aan de voorkant om de lichtkleur en de stoomhoeveelheid in te stellen. De kleuren wisselen standaard automatisch. Door de lichtknop wat langer vast te houden, kun je de lamp instellen op een van de 16 miljoen kleuren.

Tip: koppel de VOCOlinc-app via de Performance Mode en voer daarna eerst een firmware-update uit.

Product: VOCOlinc Mistflow VH1

4 sterren

 

Prijs: € 69,99  

          

 

 Ledenvoordeel 

HCC-leden krijgen  
15% korting.
Kijk hier.

Pluspunten
* grote 2,5liter tank
* regelt automatisch de luchtvochtigheid
* ingebouwde kleurenlamp
* ook geurverstuiver

Minpunten: 
* wifi alleen via 2,4 GHz
* stoomniveau alleen via knoppen en eigen app
* inhoud tank niet zichtbaar in apps
* installatie wat omslachtig