Anker biedt al jarenlang goede powerbanks aan onder de naam PowerCore en wel vanaf 10000 mAh.

Anker 1
Rob Coenraads

Met de PowerCore Metro Essential 20000 PD heb je een uitstekende powerbank in handen die je ook in het vliegtuig mag mee nemen: als algemene regel geldt maximaal twee powerbanks met in totaal 27.000 mAh.

Dit is een powerbank die heel snel laadt, doordat hij 18 watt aan je apparaat levert via de usb-c Power Delivery-poort of de Qualcomm Quick Charge-compatibele usb-poort, twee veelgebruikte snellaadprotocollen. Dat geldt zeker voor veel smartphones, omdat de laatste wordt ondersteund door Qualcomms Snapdragon-platform dat je in veel smartphones terugvindt. In een halfuur heeft je apparaat 50% bijgetankt, dat zien we graag. Hij beschikt verder over Anker’s MultiProtect-veiligheidssysteem en over een druppellaad-modus, zodat je apparaten met een laag vermogen zoals oordopjes optimaal kunt opladen. 

Deze powerbank is met 482 gr niet de lichtste, heeft verder een meegeleverde kabel van usb-c naar usb-c en geen draadloos opladen. De prestaties zijn echter geweldig, net als de prijs-prestatieverhouding.

PCA sterren 5 317
Product: Anker Powercore Metro Essential 20000 PD

5 sterren

Prijs: € 22,99
Pluspunten: 
* supersnel laden
* druppellaad-modus
* goed veiligheidssysteem
Minpunten
* niet draadloos opladen