De iiyama G-Master Red Eagle 70-serie is leverbaar in 24- en 27inch, beide met full-hd (1920x1080 pixels) resolutie. Lees hier de review van de iiyama G-Master GB2470HSU-B1 Red Eagle.

GB2470HSU 10 CMYKMaikel Dijkhuizen, Aad Munsterman en Rob Coenraads

De iiyama G-Master GB2470HSU-B1 Red Eagle heeft een mat Fast IPS-scherm met correcte kleurweergave (sRGB), goede kijkhoeken en een lichtsterkte van 250 nits.

De specifieke gaming-kenmerken zijn een MPRT van 0,8 ms en een beeldverversingsnelheid van liefst 165 Hz! Daarnaast is FreeSync Premium beschikbaar, waarbij samen met een AMD-controller beeldvervorming, vertraging en flikkering wordt voorkomen. De Premium-versie biedt ook compensatie voor lagere framerates.

De monitor is strak zwart met smalle randen en heeft alle ergonomische instellingen, inclusief verticaal beeld. De beeldinstellingen worden rechtsachter geregeld met een viertal knoppen. Hiermee zijn voorgeprogrammeerde gaming-instellingen te activeren en de Black Tuner om de lichtsterkte in schaduwplekken aan te passen. Aansluiten kan via HDMI/144Hz en DisplayPort/165Hz en er is een 2-poorts usb2-hub beschikbaar.

Dit is een gamescherm met goed full-hd beeld, specificaties voor hoge gaming-eisen en een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Product: Iiyama G-Master GB2470HSU-B1 Red Eagle

5 sterren

Adviesprijs: € 200,-
Pluspunten: 
* goede gaming-specificaties
* uitstekende prijs-prestatieverhouding
Minpunten
* kleurweergave en helderheid beperkt
* geen usb-c, usb3-hub en G-Sync