Wanneer je zowel poker als het bordspel Monopoly wel kunt waarderen, is de nieuwe app Monopoly Poker een aantrekkelijke optie.

Maikel Dijkhuizen

Monopoly Poker 2Speel een spelletje Texas Hold’em Poker en ga binnen het virtuele speelbord van Monopoly op zoek naar bonussen. Wees overigens niet bang dat er met echt geld wordt gespeeld. Wel kun je kampioensringen winnen en een hogere ranking opbouwen.

Zodra je voor de eerste keer inlogt, beland je direct in een drukke gebruikersomgeving. Gelukkig nemen de makers aan de hand van Nederlandstalige instructies nieuwe spelers mee op sleeptouw. Tik binnen het hoofdmenu rechtsonder op de dobbelstenen om op het Monopoly-bord extra pokerfiches te verzamelen. Tijdens het opstarten van een pokerspel gaat de app op zoek naar online tegenspelers. Je kunt in het laadscherm ook vrienden uitnodigen, maar Monopoly Poker geeft je hiervoor soms maar weinig tijd. Tijdens iedere beurt dienen gebruikers snel te beslissen over hun inzet. Dat komt de speelsnelheid alleen maar ten goede.

Dit advertentievrije spel bevalt in de praktijk uitstekend. Reserveer wel voldoende tijd om alle opties vrijblijvend door te nemen. Deze fraai uitgewerkte app is namelijk erg uitgebreid.

 

Monopoly Poker

4 en half sterren 

Prijs: Gratis 
Systeemeisen: Android 4.4+, iOS 9.0+
Taal: Nederlands