Met NotificationHistory kun je meldingen opslaan, zodat je ze altijd kunt terugkijken, zelfs nadat je de berichten hebt weggetikt. .

Dennis Gandasoebrata

notificationhistory 2

Op het startscherm van je Android-toestel verschijnen meerdere meldingen. Met NotificationHistory kun je deze opslaan, zodat je ze altijd kunt terugkijken, zelfs nadat je de berichten hebt weggetikt. De berichtgeschiedenis wordt daarbij op het lokale toestel bewaard: de gegevens worden niet naar de servers van de makers gestuurd.

Groeperen
In de app kun je berichten groeperen in zelf gedefinieerde groepen. Zo kun je berichten afkomstig van social media op een tab plaatsen en berichten van financiële apps op een andere. Handige bijkomstigheid is de mogelijkheid om berichten te lezen zonder de app waarvan het bericht afkomstig is, te openen. Je leest bijvoorbeeld een bericht in Whatsapp, zonder dat de afzender ziet dat het bericht is geopend en gelezen. Heb je een grote hoeveelheid meldingen in het archief staan, dan kun je de zoekfunctie gebruiken om specifieke berichten uit het verleden terug te vinden. Je kunt een lijst bijhouden van apps die geblokkeerd moeten worden en waarvan geen notificaties mogen verschijnen.

 

NotificationHistory

4 sterren 

Prijs: Gratis
Systeemeisen: vanaf Android 5.0
Taal: Engels