Videodeurbellen zijn populair  en daarom hebben we de Woox R4957 getest, een slimme IP54-deurbel. Lees hier de review hoe goed de Woox R4957 is.

R4957 01 02Aad Munsterman

De Woox R4957 is een slimme IP54-deurbel van kunststof en meet 14 bij 7 bij 4 cm. De montage is simpel via een onderplaat en wordt vastgezet met twee imbusschroefjes. De twee 2600mAh accu’s laad je via een mini-usb-kabel aan de achterzijde op. Deze laadkabel wordt meegeleverd, een 5V-lader niet, maar die van een telefoon voldoet. Via 2.4GHz wifi en de Woox Home-app wordt de deurbel gekoppeld. Ook wordt een aparte elektronische gong meegeleverd die je ergens in een stopcontact steekt. Op de gong zijn knoppen voor het aanpassen van het volume en de vele beldeuntjes. Via die knoppen koppel je hem ook aan de deurbel.

De deurbel is voorzien van IR-leds en een hd-beeldsensor die het beeld naar de app stuurt zodra op de deurbel wordt gedrukt. Vervolgens wordt een signaal naar de gong en telefoon gestuurd. Je kunt direct naar de deur lopen of, als je bijvoorbeeld niet thuis bent, via het ontvangen bericht de Woox-app openen en een videoconversatie starten. Via de app kun je beeld opnemen op de telefoon. De bewakingsfunctie wordt actief als de PIR-sensor wordt aangezet. Beeldopslag op micro-sd-kaart of in de cloud is een optie.

Een complete deurbel voor een redelijke prijs.

 

           

€ 20,- Leden-voordeel 

               

R4957 is de slimme video-deurbel van WOOX en wordt geleverd inclusief gong, de binnendeurbel. Hierdoor is het een complete set om thuis of op kantoor te gebruiken. De adviesprijs is € 79,95, maar HCC-leden krijgen € 20,- korting en betalen € 59,95 inclusief verzendkosten.
Ga naar Ledenvoordeel

     

4 sterren

Adviesprijs: :€ 79,95

(HCC-ledenprijs € 59,95)
Pluspunten: 
* goed beeld en geluid dag/nacht
* geen hub nodig
* aparte verhuisbare gong
Minpunten: 
* deurbel is nogal log
* taal van app is mix van NL en UK