Mens Erger Je Niet behoeft geen nadere introductie, want wie is er nou niet groot geworden met dit klassieke bordspel.

Maikel Dijkhuizen

Mens Erger Je Niet

Met deze digitale versie nemen gebruikers het op tegen computergestuurde tegenstanders of fysiek aanwezige spelers. De vormgeving is eenvoudig, zodat het nauwelijks tijd kost om aan de app te wennen. Tik op de virtuele dobbelsteen en probeer met een zes de eerste pion op het speelveld te krijgen. Je speelt tegen maximaal drie andere spelers. Besef wel dat een enkel spel behoorlijk wat tijd in beslag neemt.

Mens Erger Je Niet hanteert standaard minimale regels, zoals we die in Nederland gewend zijn. In de instellingen kun je eventueel ook Duitse regels activeren. De uitleg rondom deze spelregels is helaas Engelstalig, terwijl overige schermen wel in de Nederlandse taal beschikbaar zijn. Leuk is dat spelers naar eigen wens de vormgeving van het bord, de pionnen en de dobbelstenen kunnen aanpassen.

Onderin beeld is er continu een kleine advertentie te zien. Daarnaast komen er tussen de spellen door geregeld commercials voorbij. Voor een bescheiden tarief kunnen gebruikers de advertenties verbergen. Op een iPhone betaal je hiervoor eenmalig € 3,49.

 

 

Mens Erger Je Niet

4 sterren 

Prijs: Gratis 
Systeemeisen: Android 5.0+, iOS 10.0+
Taal: Nederlands/Engels