Apps hebben, afhankelijk van het type, bepaalde rechten binnen Android nodig. Met Bouncer kun je deze rechten tijdelijk toekennen aan apps en automatisch weer laten intrekken als de app wordt afgesloten.

 

Dennis Gandasoebrata

photoshop camera 2

Photoshop Camera
Niet tevreden met de standaard camera-app van je toestel? Dit jaar introduceerde Adobe de Photoshop Camera. Je mag deze app gratis gebruiken. Uitgangspunt bij de ontwikkeling was om intelligentie toe te voegen waarmee de camera het beeld analyseert en automatisch de beste lenzen en filters kiest voordat je de eigenlijke foto maakt.

Integratie
De app integreert ook met andere platforms, zoals Instagram. Je kunt hiermee direct publiceren zonder tussenkomst van andere apps. Met influencers zijn strategische samenwerkingen aangegaan: zij stellen onder meer filters ter beschikking. Voor het gebruik dien je je wel aan te melden met een Adobe ID of via een sociaal netwerk zoals Facebook: in onze ogen overbodig en jammer. De app valt vooral op door het grote aantal filters. Heb je behoefte aan meer, dan kun je nieuwe downloaden via de Lens Library. Prettig is dat de collectie elke maand wordt bijgewerkt met nieuwe filters, afkomstig van Adobe en van de gebruikerscommunity.

 

 

Photoshop Camera (www.adobe.com/products/photoshop-camera.html)

3 sterren 

Prijs: gratis
Systeemeisen: Android varieert per apparaat
Taal: Engels