Via de app Folders.nl heb je een overzicht van de nieuwste reclamefolders, zonder dat je de papieren variant nog hoeft door te nemen.

Dennis Gandasoebrata

folders 2

De app herbergt verschillende folders, zoals van Bruna, Blokker en Xenos. Met de zoekfunctie kun je op zoek gaan naar specifieke folders, afkomstig uit verschillende winkels. Bovendien maakt de app intensief gebruik van lijstjes. Zo kun je bijvoorbeeld een lijstje voor een feestelijke gelegenheid maken, deze vullen met de benodigdheden en direct vanuit de lijst relevante aanbiedingen openen.

Personaliseren
Je kunt de folders zelf categoriseren en favorietenlijstjes aanmaken. Die lijstjes kunnen bestaan uit specifieke winkels of uit productcategorieƫn, onafhankelijk van de winkel. Prettig is ook de herinneringsfunctie, waarmee je een trigger kunt instellen op bepaalde aanbiedingen. Je kunt specifieke aanbiedingen ook delen met anderen. Het is jammer dat je geen boodschappenlijstjes met anderen kunt delen, bijvoorbeeld wanneer je gezamenlijk inkopen doet. Open wel even de instellingenpagina en bepaal welke notificaties je wilt ontvangen. De kans is groot dat je niet op alle meldingen zit te wachten.

.

Folders.nl

3 sterren 

Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 4.1 en iOS 8.0
Taal: Nederlands