MAX Geheugentrainer ken je misschien wel van televisie, maar wist je dat er ook een app van dit tv-programma bestaat?

 Maikel Dijkhuizen

MAX swiper

Na de installatie maak je vrijblijvend een account aan of log je in met een Facebook-profiel. Je kunt ook zonder account spelen, maar dan heb je geen toegang tot de dagelijkse test- en speelstatistieken. Na opgave van het geboortejaar en geslacht kan de geheugentraining beginnen.

Start bijvoorbeeld het bekende boodschappenspel, waarbij er plaatjes van boodschappen verschijnen. Die dien je te onthouden, zodat je na vijf minuten de boodschappen kunt noteren. Let hierbij goed op de juiste spelling. Een ander bekend onderdeel is Wegwijs, waarbij je na route-instructies op een plattegrondje de bestemming aanwijst. Verder zijn er diverse reken-, taal- en concentratiespelletjes beschikbaar.

Nodig eventueel vrienden uit om prestaties te vergelijken en speel via de dagelijkse test meerdere spellen achter elkaar. Fijn is dat je bij ieder spel het niveau kunt kiezen, namelijk Beginner, Gevorderde of Expert. Als er iets niet duidelijk is, neem je de uitleg even door. MAX Geheugentrainer is een gebruiksvriendelijke app waarmee zowel jong als oud zich prima kan vermaken.

 

MAX Geheugentrainer

5 sterren 

Prijs: Gratis 
Systeemeisen: Android 4.4+, iOS 9.0+
Taal: Nederlands