Vooral voor het Android-platform bestaat een grote hoeveelheid apps voor de meest diverse taken. Deze app biedt extra faciliteiten voor de keuze van lenzen en filters voor je camera..

 

Dennis Gandasoebrata

bouncer camera


Goed voorbeeld hiervan is het delen van de locatie bij het plaatsen van een update op social media. Je kunt de rechten via Bouncer eenmalig toekennen. De app vraagt of je de rechten wilt blijven toekennen of deze juist wil verwijderen. Een overzicht geeft in een tijdlijn aan welke permissies je aan een app hebt toegekend.

De app zelf bestaat uit meerdere tabbladen. Via de tab Beheer apps vraag je een overzicht op van apps met hun huidige permissies. Door op een app te klikken, lees je meer informatie over de toegekende machtigingen en kun je de permissies ook handmatig aanpassen. Je kunt de weergave selecteren op type permissie, zoals Opslagruimte, Locatie en Microfoon. Prettig is dat je de wachttijd, die bepaalt hoe lang het duurt totdat de machtigingen van een app worden ingetrokken, zelf kunt aanpassen. Stap je over naar een ander apparaat, dan kun je de instellingen exporteren en ze importeren op het nieuwe apparaat. Bouncer is een betaalde app.

 

 

Bouncer

3 sterren 

Prijs: € 1,39
Systeemeisen: Android 7.0 en hoger
Taal: Engels