Dit scherm heeft een nette en strakke uitstraling dankzij de smalle randen achter de glasplaat en een minimalistische voet waarin alle kabelaansluitingen zijn verwerkt.

Aad Munsterman, Jarno Stinssen en Rob Coenraads

philips mmd moda 276c8 monitor 3 2

Het 27inch IPS-scherm heeft een WQHD-resolutie (2560 x 1440 pixels), de beeldfrequentie is 59 Hz, de responsetijd 4 ms en de helderheid maximaal 350 nits. De aansluitingen zijn 1x HDMI 1.4, 1x HDMI 2.0 en 1x USB-C 3.2 Gen 1 (levering vermogen tot 65 W), d.w.z. dat zowel beeld als stroom door de usb-kabel mogelijk is. Een netsnoer en hdmi- en usb-c-kabel worden meegeleverd. Het scherm is alleen verticaal kantelbaar,

instellingen bedien je via een joystickje achterop de voet. Er zijn veel beeldinstellingen inclusief blauwfilter en zwart/wit. Energieverbruik is 22 watt met 0,5 in stand-by. Freesync-activatie is mogelijk om haperende beelden, vooral voor gamers, te voorkomen bij gebruik van een AMD-videokaart.

Bij deze monitor valt de moderne fysieke en technische uitvoering positief op. Een WQHD-scherm met hoge helderheid en frisse kleuren.

Product: Philips Monitor Moda 276C8

4 sterren

Prijs: € 390,-
Pluspunten: 
* mooie monitor met HMDI 2.0/HDR en USB-C
* WQHD met helder beeld
Minpunten:
* kan alleen verticaal kantelen
* kalibratie kan beter