Verander je vaak de volume- en geluidsinstellingen van je telefoon, dan ben je relatief veel tijd kwijt aan het handmatig veranderen hiervan. Met Audio Manager Lite kun je dit proces (deels) automatiseren.

 

Dennis Gandasoebrata

audiomanager 2

Het scherm is opgebouwd uit een drietal componenten. In het eerste vlak bepaal je het volume voor de verschillende taken, zoals muziek, alarm en gebeld worden. Stel je het volume liever niet handmatig in, dan kun je gebruik maken van de verschillende presets in het vlak eronder.

Het derde en laatste onderdeel vinden we het meest interessant: Routines. Hier kun je meerdere taken definiëren, zoals slapen, ontwaken en werken. Voor elke routine bepaal je de bijbehorende volume-instellingen en de momenten waarop ze actief moeten zijn. Dat kan een tijdstip zijn, maar ook een locatie. Zo kan het volume bijvoorbeeld automatisch worden gedempt zodra je je kantoor betreedt.

Audio Manager zorgt vervolgens voor het automatisch uitvoeren van de verschillende instellingen, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.


Audio Manager Lite

3 sterren 

Prijs: Gratis (betaalde variant beschikbaar)
Systeemeisen: Android 5.0
Taal: Engels