CyberGhost is een goede en voordelige VPN-aanbieder met ruim 5.700 servers in 89 landen en uiterst gebruiksvriendelijke software.

David Janssen en Rob Coenraads

cyberghost png

Downloaden met Bittorrent, uTorrent en andere P2P-aanbieders doe je gemakkelijk met speciale P2P-servers. Met CyberGhost is het daardoor heel gemakkelijk om vanuit Nederland anoniem torrents te downloaden.

CyberGhost staat op de tweede plaats in onze lijst van beste VPN-aanbieders en dat is niet voor niets. De software van CyberGhost is beschikbaar voor Windows, Mac, iPhone, iPad, Android en Linux. De klantenondersteuning helpt je zo snel mogelijk. Daarnaast werkt de Amerikaanse Netflix perfect. Ook kun je met één account op zeven verschillende apparaten tegelijk verbinding maken – handig voor het hele gezin. Bovendien kun je bij CyberGhost ook een dedicated IP-adres aanvragen.

Hoewel ExpressVPN enigszins stabielere servers heeft en iets geavanceerder is als het aankomt op veiligheid, heeft CyberGhost een veel gunstiger prijskaartje. Daarmee maken ze veiligheid en privacy toegankelijk voor een grote doelgroep.

Product: CyberGhost

4 en half sterren 

Prijs: vanaf € 2,64 p.m.
Pluspunten: 
* gebruiksvriendelijk
* scherpe prijs voor premium kwaliteit
* torrents en Netflix mogelijk
Minpunten: 
* geen Nederlandstalige software en klantenservice