Deze tablet valt op door zijn buisvormige constructie aan de onderzijde waarin een beugel en twee luidsprekers zijn verwerkt.

 Aad Munsterman, Rob Coenraads, Dennis van Houts en Bert van Dijk

Lenovo Yoga Smart Tab Videos 1024x694 2

Met de beugel kan de tablet in twee verticale standen gezet worden. Er zit ook een oog in om hem op te kunnen hangen. De buisvormige klankkastconstructie met 2 JBL-luidsprekers draagt bij aan een betere geluidskwaliteit dan we gewend zijn van een tablet.

Het 10,1inch full-hd (1920x1200) IPS-scherm heeft een helderheid van 320nits, prima voor gebruik binnen. De 8core processor met 4GB RAM en 64GB opslag is ruim voldoende voor een basistablet dat primair gebruikt wordt voor mail, surfen, streamen en simpele spelletjes. De accu is 7000mAh en wordt via usb-c en een standaardlader binnen zo’n 4 uur weer opgeladen.

Het besturingssysteem is Android 9 Pie, Lenovo garandeert voor tablets een upgrade naar een hogere versie dus naar Android 10. Verder kun je Google Assistant activeren in de Ambient-mode.

De Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 is een innovatieve tablet met technische specificaties en prestaties conform de prijs. Ook leverbaar met 3GB RAM en 32GB opslag.

 

Product: Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 

4 en half sterren 

Prijs: € 299,- (4/64GB), € 249,- (3/32GB)
Pluspunten: 
* stevige tablet met veel functionaliteit
* innovatief ontwerp met handige steun en ophangmogelijheid
* goed geluid
Minpunten: -