Wachtwoorden, productsleutels of bestanden kwijt? Of wil je die bestanden juist op afstand wissen? De apps voor digitale voor- en nazorg geven je als gebruiker alle controle over je data. In dit artikel: EaseUS MobileSaver: herstel inhoud mobiel.

 

Dennis Gandasoebrata

mobisaver 3

Voor het herstellen van per ongeluk verwijderde foto’s, video’s, contactpersonen en andere informatie (zoals belgeschiedenis en Whatsapp-archieven) kun je gebruikmaken van EaseUS MobiSaver. Het programma doorzoekt de inhoud van de telefoon en geeft de resultaten weer in een overzichtsvenster. Hierbij kun je zelf aangeven welke zoekinformatie moet worden getoond: zo kun je een overzicht van alle eerder verwijderde bestanden opvragen, maar ook op zoek gaan naar verwijderde bestanden over een specifieke tijdspanne.

De filtermogelijkheden gaan verder. Zo kun je een minimale bestandsgrootte opgeven voor verwijderde bestanden of aangeven naar welk type je op zoek bent, zodat je gerichter scant en het zoekproces ook sneller kan verlopen. Zodra een bestand is gevonden, kun je het in de meeste gevallen eerst bekijken voordat je het besluit terug te zetten.

De app ondersteunt herstel van sd-kaarten en van het interne geheugen.

De software valt vooral op door de eenvoudige opzet (en daarmee eenvoudige werking).

Er bestaan ook versies van MobiSaver voor iOS, Mac en Windows.
Naast de gratis versie is er een betaalde PRO-versie met meer mogelijkheden.

PCA sterren 4 5 310

 

Product: EaseUS MobileSaver

4 en half sterren 

Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 4.0 en hoger
Taal: Engels