In Hebbedingen?! bespreken we hard- en software en diensten die ons leven gemakkelijker en leuker moeten maken. De uitgebreide reviews vind je op pcactive.nl

Aad Munsterman en Rob Coenraads


SurfaceLaptop3 26.ac
De nieuwe Microsoft Surface Laptop 3 is een slanke en elegante verschijning. De 13,5inch laptop is leverbaar met een 10e generatie Intel i5 of i7 en de 15inch-versie met de AMD Ryzen 5 3580U of Ryzen 7 3780U. Deze modellen met Windows 10 Home zijn met diverse geheugen- en ssd-capaciteiten leverbaar. Wij hebben de 15inch-laptop getest, in de kleur Platina Metaal, voorzien van een AMD Ryzen 5-processor, 8GB intern geheugen en 256GB PCIe-ssd. Het aanraakscherm meet 2496x1664 pixels en door deze 3:2 beeldverhouding ontstaat er veel meer werkoppervlakte. Het systeem start zeer snel op en met Windows Hello gezichtsherkenning ben je direct ingelogd.

SurfaceLaptop3 44 2De laptop heeft een behoorlijk groot touchpad dat goed en snel reageert. Voor het aanraakscherm wordt een optionele pen aanbevolen om snel en zuiver een selectie te kunnen maken. Opladen gaat via een snellader voor zo’n 11 uur gebruik. Het aantal usb-aansluitingen is beperkt tot een usb-3- en een usb-c-slot. De Surface 3 is mooi en stevig gebouwd en is prettig om mee te werken. Ben je op zoek naar een snelle laptop met voldoende verwerkingskracht en een scherm met veel werkruimte voor standaard computerwerk, dan kun je de Microsoft Surface Laptop 3 aan je lijst toevoegen.

 

Product: Microsoft Surface Laptop 3 AMD-5, 8/256GB

4 sterren

Adviesprijs: :€ 1649,-
Pluspunten: 
* snelle laptop met veel zichtbare schermoppervlakte
* degelijke en elegante uitstraling
Minpunten: 
* prijs
* beperkt aantal usb-poorten