Als je tijdens het maken van video’s gebruikt wilt maken van zowel de camera aan de voorzijde als de camera aan de achterzijde, biedt Dualgram hiertoe de mogelijkheid.

 

Dennis Gandasoebrata

dualgram3

De camera aan de achterzijde wordt gebruikt voor de primaire feed en getoond als hoofdscherm, terwijl de camera aan de voorzijde als picture-in-picture wordt getoond. Je kunt dit overigens zelf omwisselen.

De app heeft een eenvoudige opbouw en kent een minimale set aan instelmogelijkheden. Dat heeft mogelijk te maken met het feit dat de software relatief nieuw is (wij bekeken versie 1.1) en het aantal opties in de toekomst kan toenemen. Op dit moment is het mogelijk om het niveau van inzoomen aan te passen en de eerdergenoemde venstervolgorde aan te passen. Via de app kun je meerdere venster-lay-outs kiezen.

De video kun je zodra deze is opgenomen opslaan als videobestand of als foto’s (in de vorm van een still). Je hoeft daarbij niet te kiezen en kunt het materiaal ook individueel opslaan. In een later stadium kun je de beelden dan alsnog met elkaar combineren.

 

Product: Dualgram

3 en half sterren

Prijs: gratis
Systeemeisen: iOS 11
Taal: Engels, Nederlands