Behoefte aan een nieuw uiterlijk voor je Android-toestel? Het is de moeite eens te kijken naar Ceri, dat momenteel nog in ontwikkeling is maar waarvan je al een goede versie kunt downloaden.

 

Dennis Gandasoebrata

cerilauncher camera

Het is een nieuwe launcher, die de pictogrammen in verschillende grootten toont. De maker wil daarbij terug naar de basis en zo min mogelijk overbodige elementen gebruiken.

Ook het privacy-aspect staat hoog in het vaandel: zo kun je de nieuwe launcher gebruiken zonder internetverbinding. Verder beschikt Ceri over een donkere modus en kun je aangeven welke apps als favoriet moeten worden aangemerkt. Belangrijk is dat de maker belooft dat er nooit advertenties in de app verschijnen.

Met een donatie van 2 dollar kun je echter wel aanvullende functies activeren, zoals het gebruik van 2 of 4 kolommen in plaats van 3. Ook activeert de maker dan extra animaties en meldingen. Op de pagina www.reddit.com/r/CeriLauncher lees je over de laatste ontwikkelingen en zie je ook welke fouten nog aanwezig zijn in de ontwikkelversie.

 

Product: Ceri Launcher

4 sterren 

Prijs: gratis
Systeemeisen: varieert per apparaat
Taal: Engels