De Philips 222B9T-monitor is een flexibele 22inch TFT-antireflectiescherm met full-hd resolutie en een SmoothTouch-aanraakscherm, bedoeld voor de zakelijke markt. Lees hier de review of deze monitor voor jou geschikt is.

Monitoren zijn er in alle soorten en maten en dus zijn er ook monitoren voor alleen consumenten of alleen voor de zakelijke markt. De Philips 222B9T-monitor valt in de laatste categorie. Al eerder kondigden wij dit model aan, hieronder vind je de review.

Philips 222B9T
De Philips 222B9Tis een flexibele zakelijke monitor met een 22inch TFT-antireflectiescherm met full-hd (1920*1080) resolutie en een SmoothTouch-aanraakscherm. Dat wil zeggen een scherm met een 10-punts aanraaktechnologie voor een snelle reactietijd met een pen, vinger of geschikte handschoen. De voorzijde van het scherm, met 2cm brede rand, is water- en stofbestendig (IP54) en kan dus ook gebruikt worden in minder ideale situaties. Er wordt een voet meegeleverd waarmee het scherm nagenoeg plat kan worden gelegd. Voor toevoer van een videosignaal is er een scala aan aansluitmogelijkheden, waaronder DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA D-SUB en DVI. Om het aanraakpaneel onder het besturingssysteem van het werkstation te activeren, is een usb-koppeling nodig. Daarnaast zijn er twee usb 3.1-aansluitingen waarvan één voor snel opladen, verder een audio-in en een hoofdtelefoonuitgang. Alle aansluitkabels en een aanraakpen worden meegeleverd. Het scherm beschikt over twee ingebouwde 2 Watt luidsprekers. De monitor beschikt tevens over een aantal zogenoemde Smart-voorzieningen, waaronder die voor automatische optimalisatie van de beeldkwaliteit en voor vereenvoudiging van het gebruik.
Het beeld ziet er gedetailleerd en helder uit. Wat wel opvalt, is dat het scherm een smalle verticale kijkhoek heeft en naar achteren gekanteld moet worden voor een optimaal beeld. Hiermee is dit scherm niet geschikt voor particulier gebruik, maar meer voor zakelijke toepassingen waarbij via het scherm keuzes gemaakt moeten worden. De productspecificaties bevestigen dit en bovendien meldt Philips zelf dat de doelgroep onder andere winkels en scholen zijn.

3 en half sterren

Prijs: € 240,-

+ gunstige prijs voor een 22inch aanraakscherm
+ voorzijde stof en waterdicht

- zakelijke monitor, niet geschikt voor de consument
- smalle verticale kijkhoek

222B9T 00 A2P global 001