Veel automobilisten gebruiken hun smartphone als navigatie-apparaat of willen hun smartphone veilig opbergen en gebruiken hiervoor een smartphonehouder.

Aad Munsterman en Rob Coenraads

Vaak is het wel een gedoe om de smartphone in de houder te plaatsen en bovendien zit je smartphone niet altijd goed vast. Met de superhandige Ewent EW1191 los je beide ongemakken eenvoudig op en hij laadt ook nog eens je smartphone op.

Onderaan bevinden zich de sensoren die ervoor zorgen dat de houder zich opent als je hem ervoor houdt, in het midden zorgt een siliconen deel voor betere grip. De klem plaats je in het ventilatierooster van je auto. De Ewent EW1191 Automatische Smartphonehouder sluit je met de meegeleverde usb-c-kabel aan op een usb-autolader. Je kunt met één hand je smartphone in de houder plaatsen: de houder gaat namelijk via infraroodsensoren open zodra je de smartphone ervoor houdt. Vervolgens plaats je je smartphone en de klemmen sluiten zich weer om je smartphone; zowel houder als smartphone zitten goed vast.

Nog een groot voordeel van de EW1191 is het feit dat je je smartphone gemakkelijk (draadloos) oplaadt. Als je smartphone de Qi-standaard ondersteunt, dan wordt je smartphone in de houder automatisch opgeladen. Heb je geen smartphone die draadloos oplaadt? Aan de onderkant van de EW1191 zit een uitsparing, waardoor je je smarthone kunt voorzien van een usb-kabel en dus ook gewoon kunt opladen. Je haalt de smartphone uit de houder door op de zilveren knop aan de linkerzijkant te drukken.


Product: Ewent EW1191 Automatische Smartphonehouder

5 sterrenPCA sterren 5 307

Prijs: : € 39,99
Pluspunten:
* opent en sluit automatisch
* houder en smartphone zitten goed vast
* laadt (draadloos) op
Minpunten:
* auto moet ‘aan’ staan om smartphone te verwijderen