FAQ-apps: naast vermaak bieden veel apps  een helpende hand, welke apps beantwoorden je vragen en lossen problemen op. In dit artikel: "VraagApp" voor alle denkbare vragen.

 

Maikel Dijkhuizen

VraagApp staand camera

Stel met VraagApp iedere denkbare vraag, waarna je over het algemeen zeer vlot antwoord ontvangt. Achter de app schuilt een team van ruim vierhonderd enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om andere mensen te helpen. Het vrijwilligersteam ontvangt bijvoorbeeld kwesties over koken, het opstellen van brieven, wetgeving en taken op de computer.

Voordat je de app kunt gebruiken, maak je eerst een profiel aan. Een vereiste is om jouw mobiele nummer op te geven, aangezien je per sms een bevestigingscode ontvangt. Bedenk verder een naam en voeg een profielfoto toe.

Na het typen of inspreken van de vraag legt VraagApp de kwestie voor aan diverse vrijwilligers. Als iemand bereid is om je te helpen, kun je ook nog vervolgvragen stellen. Je identiteit blijft volledig anoniem. Na een gratis maand kost de dienst jaarlijks twaalf euro.

.

PCA sterren 4 5 305


Product: VraagApp

4 en half sterren 

Prijs: € 12,- per jaar
Systeemeisen: Android, iOS 9.0+
Taal: Nederlands