Als het gaat om het bijhouden van takenlijstjes, dan verdient Wunderlist een goede positie op de lijst met onmisbare software voor Chrome OS.

Dennis Gandasoebrata

wunderlist

Je kunt je notities met andere Wunderlist-gebruikers delen en zo samenwerken aan dezelfde lijstjes. Daarbij kun je commentaar toevoegen onder elke taak en zo discussiëren over de voortgang en inhoud.

Wunderlist kent een nauwe integratie met Chrome: zo kun je vanuit de browser gedeelten van webpagina’s direct opslaan in Wunderlist en hiervan bijvoorbeeld een concrete taak maken.

Het hoofdvenster kent een overzichtelijke opbouw: links zie je de verschillende categorieën van de lijstjes. Je kunt meerdere mappen maken om de notities te ordenen. In het midden vind je de eigenlijke taken van de geselecteerde map. Rechts worden eventuele taakdetails getoond.

Met behulp van hashtags maak je de notities eenvoudig doorzoekbaar. Door deadlines in te stellen, krijg je automatisch een bericht zodra een taak afgerond moet zijn.

Zoals bij veel van de andere genoemde software voor Chrome OS, is ook Wunderlist beschikbaar op verschillende platformen, zodat je altijd toegang hebt tot je notities.

Product: Wunderlist

3 sterren

Prijs: gratis
Pluspunten:
* ondersteuning meerdere platformen
Minpunten:
* onzekere toekomst na overname door Microsoft