Steeds meer mensen beveiligen hun woning met alarmsystemen, hier vind je de review van het alarmsysteem DEVOLO HOME CONTROL.

Aad Munsterman en Rob Coenraads

In PC-Active 300 verscheen een uitgebreide test van IP-camera's en alarmsystemen. Het kiezen van de juiste producten voor het beveiligen van je woning valt niet mee. Wij maken het je echter gemakkelijk door het testen van zes bewakingscamera's voor binnen, drie bewakingscamera's voor buiten en vier alarmsystemen. Daarna vind je het complete artikel zoals dit verscheen in PC-Active 300.

DEVOLO HOME CONTROL

Met Home Control biedt Devolo een zeer complete oplossing om diverse zaken in je huis te automatiseren, waaronder inbraakbeveiliging. De Starter Kit bestaat uit een basisstation, een deur/raamcontact en een slim stopcontact.

Je steekt het basisstation in een stopcontact, waarna je hem installeert via de app (Android of iOS) of webapplicatie. Daarna kun je de andere producten van Home Control aansluiten en programmeren. Dat gaat gemakkelijk dankzij de heldere uitleg. Er zijn allerlei aanvullende accessoires verkrijgbaar, zoals een lichtschakelaar, kamerthermostaat, radiatorthermostaat, bewegingsdetector, rookdetector en afstandsbediening.

Als verbindingsprotocol koos Devolo voor Z-Wave. Dit is een open standaard die door ruim 160 fabrikanten wordt gebruikt. Je sluit dus eenvoudig andere producten op het basisstation aan.

Samenvattend is Home Control van Devolo een flexibel en eenvoudig te bedienen domoticasysteem. Dit starterspakket is een goed begin als je je huis wilt automatiseren.


Product
: DEVOLO HOME CONTROLPCA sterren 4 5 300

4 en half sterren

 
 
Prijs: € 219,90
Pluspunten:
* zeer complete oplossing
* flexibele, eenvoudige bediening
* ondersteuning Z-Wave
Minpunten:
* geen