Steeds meer mensen beveiligen hun woning met IP-camera's, hier vind je de review van de HIKVISION HUSKY AIR, een IP-camera voor buiten.

Aad Munsterman en Rob Coenraads

In PC-Active 300 verscheen een uitgebreide test van IP-camera's en alarmsystemen. Het kiezen van de juiste producten voor het beveiligen van je woning valt niet mee. Wij maken het je echter gemakkelijk door het testen van zes bewakingscamera's voor binnen, drie bewakingscamera's voor buiten en vier alarmsystemen. Daarna vind je het complete artikel zoals dit verscheen in PC-Active 300.

HIKVISION HUSKY AIR

Voor gebruik buitenshuis heeft HikVision een prijsvriendelijk model. De behuizing van de Husky Air heeft IP66-bescherming en er is nachtzicht tot 30 meter. Dankzij het full hd-beeld zijn personen op afstand nog goed herkenbaar. Voor een stabiele wifi-ontvangst bevat het apparaat twee antennes, maar je kunt voor communicatie met het netwerk ook de ethernetaansluiting gebruiken. De lens is erg lichtgevoelig, waardoor de beelden in alle weersomstandigheden helder zijn.

Net als bij de binnencamera van HikVision heb je de EZVIZ-app voor de bediening en configuratie. Voor opslag kun je een micro-sd-kaart van maximaal 128 GB toevoegen, maar je kunt tegen betaling ook beelden in de cloud opslaan.

De Husky integreert optioneel met het EZVIZ A1-alarmsysteem, waarbij je de camera combineert met bewegingsmelders en deur/raamcontacten. Tot slot zijn er ook Husky Air-kits verkrijgbaar, met daarin vier IP-camera’s en een netwerkrecorder.

 

Product: HIKVISION HUSKY AIR

4 sterren

 
 
Prijs: € 129,99
Pluspunten:
* betaalbaar
* prima beeldkwaliteit
Minpunten:
* activeren wifi gaat lastig
* geen documentatie Ezviz Studio-software