De opvallend witte draadloze AirPod-oortjes koppel je via de W1-chip lekker snel en gemakkelijk aan de nieuwste iPhones, iPads en de Apple Watch, en de verbinding blijft tot ruim 20 meter goed.

Door: Aad Munsterman, Bert van Dijk en Rob Coenraads

Ze blijven goed zitten en het geluid is goed, maar de midden- en hoge tonen zijn minder goed. Per AirPod kun je dubbel-tap functies (pauzeren en volgend of vorig nummer) instellen via Instellingen>Bluetooth>Airpods, maar je kunt ook heel simpel pauzeren door even een AirPod uit je oor te halen.

De Airpods zijn ook ideaal voor telefonisch vergaderen. Het geluid uit je omgeving valt mooi weg en omdat één oortje al werkt, kun je met het tweede oortje een collega laten deelnemen. Via de ronde witte knop op de achterkant van de opbergdoosje kun je de Airpods ook gebruiken met andere bluetooth-apparaten.

Je kunt de Airpods steeds tot vijf keer automatisch opladen in het handige opbergdoosje. Al na vijftien minuten kun je zo weer drie uur luisteren. Met magneten worden de Airpods en het deksel goed vastgehouden. Begin 2018 komt Apple met een nieuw draadloos oplaadbaar opbergdoosje. Daardoor kun je het eerste model AirPods vaak al goedkoper kopen, want € 179,- blijft best veel geld.


Product: Apple Airpods

4 sterren

Prijs: € 179,-
Pluspunten:
* zeer gebruiksvriendelijk
* blijven goed zitten
* erg goed voor telefonisch vergaderen
Minpunten: 
* geluid regelen alleen via Siri
* midden- en hoge tonen zijn minder goed
* alleen in opvallend witte kleur