Superlist is bedoeld voor het maken en bijhouden van allerhande lijstjes. De app is nog volop in ontwikkeling, maar inmiddels is de eerste versie uitgebracht.

Dennis Gandasoebrata

superlist 2

Wie kent Wunderlist nog? Die app uit het verleden is al enige tijd niet meer beschikbaar. De makers van Wunderlist hebben echter niet stilgezeten en brengen Superlist uit. De app is bedoeld voor het maken en bijhouden van allerhande lijstjes. De app is nog volop in ontwikkeling, maar inmiddels is de eerste versie uitgebracht.

Voor het bijhouden van lijstjes biedt de app de functies die je van dergelijke apps mag verwachten. Zo kun je taken aanmaken, losse notities maken en afbeeldingen  maken en bewaren. Er is echter ook veel aandacht besteed aan de integratie met andere diensten. Zo kun je je takenlijsten bijvoorbeeld koppelen en delen met Gmail, Slack en Notion. Aan integratie met andere diensten wordt gewerkt. Ook maakt Superlist onderscheid tussen zakelijke en persoonlijke lijstjes. Je kunt die vanuit dezelfde omgeving benaderen en gebruikt hiervoor een schakelaar om de individuele lijsten zichtbaar te maken. Zoals je van een moderne app mag verwachten, kun je ook lijstjes in teamverband aanmaken.

De app is beschikbaar voor meerdere platformen, waaronder Android, iOS en Mac. Windows-gebruikers kunnen gebruik maken van de online versie van de app. Er is een gratis variant beschikbaar. Hiermee kun je persoonlijke en zakelijke lijsten maken, en mag je maximaal vijf gedeelde lijsten met vijf andere gebruikers delen. Heb je hogere eisen, dan kun je voor de betaalde variant kiezen. Je kunt hiermee lijsten maken die je met maximaal 25 mensen kunt delen. Wil je vooral samenwerken, dan kun je een Pro Teams-abonnement afsluiten.

 

Product:  Superlist  (www.superlist.com)

4 sterren

Prijs: gratis  (betaalde varianten beschikbaar)
Systeemeisen: iOS, MacOS, Android, web
Taal: Engels