Molenspel duurt lekker kort, zodat je het even snel tussen de bedrijven door kunt spelen.

Maikel DIjkhuizen

legpuzzel 1

Vind je het leuk om te puzzelen, dan is Legpuzzel - Klassiek puzzel (iOS verste: Jig.Saw Puzzle: Legpuzzel) echt iets voor jou. Deze app geeft je toegang tot duizenden scherpe foto's die bestaan uit pakweg 36,100,225 of 400 stukjes. Hoe hoger het spelniveau, hoe meer punten je kunt verdienen. Deze punten zijn belangrijk, want daarmee kun je weer nieuwe puzzels vrijspelen. Overigens stelt de app-ontwikkelaar dagelijks een gratis exemplaar beschikbaar. Je hebt dus altijd iets te doen! Aan de hand van verschillende categorie├źn filter je de omvangrijke bibliotheek bijvoorbeeld op natuur, landschappen, (huis)dieren, kunst of bloemen. De stukjes bevinden zich aan de onderzijde van het scherm.

Aan jou de taak om die naar de juiste plek te slepen. Je merkt direct of iets wel of niet past. Kom je er niet uit? Tik dan op het lampje voor een hint. Verder bekijk je via het oogje een voorbeeld-weergave. Uitgebreide legpuzzels maak je het beste op een tablet, want een groot scherm is hierbij geen overbodige luxe.

In de gratis versie is er onderin beeld een permanente banner zichtbaar, maar die is niet hinderlijk. Betaal eventueel een klein bedrag om advertenties te verbergen.sterren 335 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legpuzzel - Klassiek puzzel

 

5 sterren

 


Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 5.1+, iOS 14.0+
Taal: Engels