Molenspel duurt lekker kort, zodat je het even snel tussen de bedrijven door kunt spelen.

Maikel DIjkhuizen

molenspel 1
Molenspel duurt lekker kort, zodat je het even snel tussen de bedrijven door kunt spelen. Kies eerst een naam en stel desgewenst een profielfoto in. Deze app bevat een offline en online modus. In het eerste geval speel je tegen een computergestuurde tegenstander of een persoon in jouw nabije omgeving. Als alternatief daag je via internet een andere gebruiker uit, waarbij je een aantal munten inzet. De winnaar verdient de volledige inleg. Als Je succesvol bent, kun je steeds betere spelers uitdagen.

Elke speldeelnemer heeft negen witte of zwarte pionnen. Veeg die één voor één naar de stippen op het speelveld en probeer hierbij drie pionnen op een rij te plaatsen. Je creëert op die manier een molentje. Als dat lukt, kun je een pion van de tegenstander wegnemen. De eerste speler die nog maar twee pionnen over heeft, verliest het spel.

Molenspel lijkt op het oog misschien eenvoudig, maar je hebt hiervoor wel degelijk strategisch inzicht nodig. Een minpunt is dat er na elk spel een reclamevideo opduikt. Voor 19,99 euro per jaar speel je Molenspel zonder reclame.

De iOS-versie vind je in de App Store onder de naam Mills I Nine Mens Morris.

PCA sterren 4 5 335

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Molenspel - Bordspel Online (Google Play)

4 en half sterren

 


Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 5.0+, iOS 12.0+
Taal: Nederlands